A44: Vervanging brug en viaducten We gaan het Lisserwegviaduct, het Hoofdvaart-viaduct, het Spoorwegviaduct en de Kaagbrug vervangen. De werkzaamheden gaan eind 2025 / begin 2026 van start. Hinder is onvermijdelijk en wordt door wegomleidingen zo goed mogelijk opgelost.Meer over dit project

Werkgevers

Werkgevers krijgen ook te maken met de werkzaamheden en de effecten hiervan op de bereikbaarheid van de bedrijven.

Om te kijken naar de mogelijkheden haken Breikers en Zuid-Holland Bereikbaar aan bij het project. Deze organisaties kijken mee met werkgevers wat zij kunnen doen om de bedrijven bereikbaar te houden voor medewerkers, klanten leveranciers en logistiek. Breikers en Zuid-Holland Bereikbaar kijken aan de hand van een mobiliteitsscan mee naar de opties en maatregelen die uw bedrijf kan inzetten om de bereikbaarheid optimaal te houden. 

Voorbeelden van de uitkomsten van een mobiliteitsscan zijn bijvoorbeeld het opzetten van een fietsenplan, met alle fiscale informatie en vergoedingen die daarbij horen. Een ander voorbeeld is het inzetten van thuiswerken of reizen buiten de spits, maar ook bijvoorbeeld het stimuleren van het gebruik van het openbaar vervoer. Samen houden we de regio bereikbaar.

Wilt u meer informatie over de organisaties of direct contact opnemen?

Dan kan dat voor Noord-Holland met Rita van der Plas rita@wijzijnbreikers.nl] en voor Zuid-Holland kan dat met Niels Verduijn: nielsverduijn@zuidhollandbereikbaar.nl]. Kijk op de website van Breikers  https://wijzijnbreikers.nl/] en Zuid-Holland Bereikbaar [hyperlink https://www.zuidhollandbereikbaar.nl om meer te lezen over wat zij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

 

 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom dit project? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven

 

 

 

 

 

Cookie-instellingen