Veel belangstelling voor de informatiebijeenkomst ‘buren van de A44’

30-06-2023
247 keer bekeken

Op zaterdag 24 juni 2023 vond de tweede informatiebijeenkomst plaats, die was georganiseerd om omwonenden te informeren over de plannen voor de vervanging van de viaducten Lisserweg, Hoofdvaart, het Spoorwegviaduct en de Kaagbrug vanaf 2024/2025.

Tweede ontmoeting met de buren van de A44
Het projectteam heette ruim 100 bewoners uit de omgeving en andere geïnteresseerden welkom in hotel Van der Valk in Sassenheim. Dit was de tweede ontmoeting met de buren van de A44, bedoeld om nader kennis te maken en met elkaar te spreken over het project en de zorgpunten vanuit de omgeving, zoals bereikbaarheid en geluid.

Er waren vragen over de planning, de omleidingen en bereikbaarheid, de werkwijze bij de vervanging van de brug en van de viaducten en nog veel meer onderwerpen.

Het team kreeg een e-mail van omwonenden met een bedankje en complimenten voor de gegeven informatie en de nadere uitleg. “Het gericht doorvragen aan de ‘buren van de A44’ gaf ons de indruk dat jullie echt geïnteresseerd zijn in feedback van omwonenden”.

We gaan hiermee dus zeker door. De zomerperiode gebruiken wij om alle vragen en verzoeken te inventariseren. Vervolgens neemt een projectlid contact op om te kijken hoe wij het beste invulling kunnen geven aan het verzoek. Het doel is ook om echt langs te gaan bij de buren.

Afbeeldingen

 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom dit project? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven

 

 

 

 

 

Cookie-instellingen